Puttanesca |
Anjovis 4-6 filettä maun mukaan
1 Sipuli
Valkosipulia maun mukaan
Chilihiutaleita
Oliiviöljy 2rkl
Täysjyvä spagetti 180g (paino kuivana, märkänä n. 300g)
Jokiravun pyrstö 100g
Kapriksia n. 3 rkl
Persiljaa tai muita yrittejä (itse käytin tälläkertaa basilikaa)
Oliiveja (käytin itse mustia, mutta kalamata oliivit ovat parhaita)
Ripaus parmesan juustoa päälle jos haluaa (juuston kaloreita ei laskettu mukaan, juuston voi korvata myös esimerkiksi kevyemmillä oluthiiva hiutaleilla)
Jos käytät tuoreita tomaatteja, kalttaa ne upottamalla ne kiehuvaan veteen noin kymmeneksi sekunniksi.
Vedä pois kuori, poista siemenmassa ja kuutioi hedelmäliha. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit.
Kuumenna öljy isossa pannussa. Lisää sipuli ja kuullota pehmeäksi. Lisää valkosipuli ja chili ja kuumenna hetki.Lisää anjovis ja paista hetki kunnes anjovis on "hajonnut" joukkoon.
Lisää valutettu kapris ja tomaattihakkelus tai säilötyt kaltatut tomaatit.
Keittele 5–10 minuuttia. Lisää oliivit ja silputtu persilja. Tarkista maku.
Valuta keitetty pasta hyvin. Sekoita joukkoon kastike. Ripottele pinnalle parmesaania.
870g / 980 Kcal
100g / 113 Kcal
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti