Sivut

3/21/2012

Carne Bistec - Colombian Steak tomaatin ja sipulin kera

Carne bistec
Carne bistec (yhdelle hengelle)

Härän tai naudan ulkofile 120g
Oliiviöljy 2 rkl (n. 15g)
Iso sipuli n. 30g
2 pientä tomaattia (n. 120g)
1 dl vettä
Valkosipulijauhetta
kuminaa
suolaa pippuria
kananmuna

Suikaloi ulkofile hyvin ohuksi viipaleiksi ja mausta suolalla ja valkosipulijauheella. Kuumenna pannu hyvin kuumaksi ja ruskista viipaleet nopeasti 1rkl öljyssä. Ota lihaviipaleet sivuun. Laske pannun lämpöä ja viipaloi sipuli ja kuullota hetki pannulla. Lisää toinen rkl öljyä. Viipaloi tomaatit ja lisää pannuun. Lisää suola, pippuri ja kumina. Paista kunnes pehmenee hieman ja lisää vesi. Laske lämpöä ja hauduta kunnes kastikemaista. Maista ja lisää mausteita oman maun mukaan tarvittaessa. Lisää liha ja ota pois liedeltä. Paista päälle kananmuna.

Ruoka voidaan tarjoilla täysjyväriisin kanssa tai sellaisenaan. Itse käytin lisukkeena maukasta ja ravinnerikasta ohraa.

445 g / 412 kcal
100 g / 93 kcal

(Ohra ei sisälly kaloreihin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti